Over ons

Skyline Studios

Skyline Studios biedt danslessen aan voor de leeftijden 8 jaar en ouder. De lessen worden in open vorm aangeboden wat inhoudt dat men op ieder moment in kan stappen. Het huidige aanbod is te vinden onder onze Lesrooster pagina. Twijfel niet en neem gerust een kijkje bij ons in de dansles.

Skyline Studios is ontstaan vanuit de gedachte dat de drive om te blijven ontwikkelen belangrijk is. Door jezelf open te stellen voor nieuwe ideeën, zullen je kwaliteiten aangescherpt worden. Dit geldt voor zowel ervaren als beginnende dansers. Óók de docenten zijn te vinden in de lessen en workshops van anderen. Skyline Studios onderscheidt zich door continu op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en neemt haar leerlingen hierin mee. "Explore the horizon".

Organisatie

Skyline Studios is opgericht door Harold Nguyen in samenwerking met ervaren dansdocenten. Door de gedeelde kijk op dans en met name dansontwikkeling, hebben zij besloten om de handen ineen te slaan om deze visie uit te dragen naar een groter publiek. Meer info over ons (docenten)team kunt u vinden onder docenten.

Delta Sportcentrum

Sinds september 2014 is Skyline Studios gevestigd in het sportcomplex van Delta Sportcentrum in Spijkenisse.